Portada
Bienvenida

     ACTIVITATS

Processó de la Bona Mort
Diumenge de Rams, 10 d'abril de 2022


El proper Diumenge de Rams, dia 10 d’abril, la Congregació de la Bona Mort de la Parròquia de Santa Ana de Barcelona, tornarà a sortir al carrer en processó. Un any més els congregants compartiran processó amb els usuaris de l'Hospital de Campanya de Santa Ana en un intent de mostrar a la ciutat els Crists dels nostres dies.

Enguany ens acompanyaran també altres sectors que sovint pateixen problemes discriminatoris com són els disminuïts psíquics o físics, a destacar la presència de l'Associació d'Amputats Sant Jordi.

A més volem donar-li al nostre missatge el caràcter d'unitat en les diferents confessions i entre d'altres comptarem amb el pastor anglicà Rafael Arencon, el qual dirigeix el Circ Social de Reus i anirà representant quadre de la Moixiganga (exercicis gimnàstics i unes torres humanes, que representin escenes de la passió de Jesucrist,) els quals els aniràn donant vida un grup de joves musulmans.

La processó donarà començament a les sis de la tarda des de la Parròquia de Santa Ana i enguany per primera vegada comptarà amb l'acompanyament de l'Agrupació Musical Crist del Bon Amor de Tarragona.

Celebracions de Divendres Sant. Processó general de la Bona Mort

Programa:

Divendres, 30 de març de 2017

 • 11:00H Viacrucis

Des de la Parròquia de Sant Jaume fins a la Parròquia de Santa Anna.

Misteri: Jesús Nazareno de Sant Jaume.

Recorregut: Parròquia de Sant Jaume, C/Ferran, C/Arc de Santa Eulalia, C/Boqueria,C/ Cecs de la Boqueria, Pl. Sant Josep Oriol, C/ del Pi, C/ Portaferrisa, C/Duc, C/ Canuda, C/Bertrellans, C/Santa Ana, Parròquia Santa Ana (12:15h).

 • 17:00h Adoración de la Creu

Lloc: Parròquia de Santa Ana

 • 18:30h Processó General

Sortida: Parròquia de Santa Ana

Passos: Jesús Nazareno (vestit fosc), Crist de la Bona Mort (vestes), La nostra Senyora de les Angustias (natzarens i mantillas).

Recorregut:

 • 18:30h Parròquia de Santa Anna
 • 19:00h C/Santa Ana, Portal de l’Àngel, C/Portaferrisa
 • 19:30h C/ Petritxol, Pl. del Pi
 • 20:00h C/ de la Palla
 • 20:30h Pla de la Seu (Catedral)
 • 21:00h C/ Bisbe
 • 21:30h Carrer Ferran
 • 22:00h Parròquia de Sant Jaume

Per participar:

Si vol participar en la Processó General acompanyant a algun dels 3 passos pot contactar amb nosaltres a través del mail procesion.general.bcn@gmail.com. També pot preguntar en la Sagristia de la Parròquia de Sant Jaume en els horaris de 10h a 13h i de 17h a 20h.

Organitza:

Congregación del Crist de la Bona Mort
Parroquia de Santa Ana

Hermandad y Cofradía de Ntra. Sra. de las Angustias
Parroquia de Sant Jaume

Web: www.processogeneralbcn.blogspot.com

Sopar Solidari del Dijous Sant de la Congregació de la Bona Mort de Barcelona

Aprofitant la Celebració del Sopar del Senyor, volem un cop finalitzada la mateixa, compartir la comunitat parroquial de Santa Anna i els usuaris de l'Hospital de Campanya, el sopar del Dijous Sant. Per Això us convoquem a tots el dia 13 d'abril a les 21h 30 min al Claustre superior de Santa Anna.

El sopar será preparat conjuntament entre els membres de la Congregació de la Bona Mort i usuaris de l'hospital de campanya. Per assistir al sopar us haureu d'apuntar, enviant un email al correu bonamort.bcn@gmail.com Ingressant 10 euros per comensal a el Compte de l'Hospital de Campanya

ES28 2100 3200 9522 0141 1632 i posar en concepte "sopar solidari”

18:00h. desde la Parròquia de Santa Anna de Barcelona

Recorregut: C. Santa Anna, Portal del Angel, C. La Cucurulla, C. Portaferrisa, C, Petritxol, Plaça del Pi, C. del Pi, C. Portaferrisa, C. Boters, Plaça Nova a la Catedral a on es produirà el encontré amb la resta de germandats que fan estació penitencial aquell dia. Sent rebudes totes elles pel Senyor Arquebisbe de Barcelona Monsenyor Juan José Omella i Omella.

Acabat el encontre es regresarà pel C. Arcs, C. Portal del Angel, C. Santa Ana a la Parròquia Major de Santa Anna.© Congregación del Cristo de la Buena Muerte de Barcelona - 2017 Todos los derechos reservados